Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Roman om ett brott (del 3)
Utgivningsdatum
2012-09-12
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241986
Mannen på balkongen (e-bok)

Mannen på balkongen E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2012-09-12

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hon såg ut att vara åtta eller nio år och bar på en rödrutig skolväska. Hon var klädd i kort röd kjol, randig tröja och röd kofta med för korta ärmar. På fötterna hade hon svarta träskor som kom hennes långa smala ben att verka ännu längre och smalare. När hon kom ut på trottoaren svängde hon åt vänster och började långsamt gå gatan fram med sänkt huvud.
Mannen på balkongen följde henne med blicken.

Förord av Jo Nesbø. Innehåller även extra material om bokens tillkomst.

Mellan åren 1965 och 1975 skrev Maj Sjöwall och Per Wahlöö tio polisromaner i boksviten Roman om ett brott. Med böckerna om Martin Beck och hans kollegor lade de grunden för den moderna kriminalromanen - böcker som sedan dess varit en central inspirationskälla för en lång rad av världens främsta kriminalförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mannen på balkongen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nästan perfekt
    -, 10 juli 2023

    Synd bara på "radioteatern" som förekommer vid ett par tullfällen i uppläsningen, men det är också ett par rätt långdragna förhörsscener som utspelar sig så jag förstår syftet men ändå lite tramsigt. Uppläsaren. Storyn, tempot och språket är grymt, fortfarande bättre än alla andras deckare även om jag ger just denna 4 stjärnor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna