Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Annika Bengtzon (del 11)
Utgivningsdatum
2015-06-10
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242563

Järnblod E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-06-10

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Annika Bengtzons syster Birgitta är försvunnen. Hon gick iväg till jobbet en söndagsmorgon, men kom aldrig fram. Det sista livstecknet är ett sms: Annika, hjälp mig!

Kvällspressens papperstidning ser ut att gå i graven. Om det inte sker ett mirakel kommer chefredaktör Anders Schyman att gå till historien som den som lade ner den svenska journalistiken.

Under tiden pågår en uppmärksammad rättegång om ett bestialiskt mord på en uteliggare.

Dagarna går och Birgitta kommer inte tillbaka. För att förstå vad som har hänt hennes syster måste Annika återvända till sin barndoms bruksort och konfronteras med sitt eget, våldsamma förflutna.

Järnblod är en mörk thriller om relationer och försoning, identitet och hämnd.

Det är den sista romanen om Annika Bengtzon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Järnblod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 juni 2015

    "Järnblod" är den sista och avslutande boken i serien om Annika Bengtzon. Elva böcker på sjutton år har Liza Marklund skrivit, och jag har läst dom alla. Jag har tyckt väldigt mycket om serien, och när hon började sin bokserie 1998, då fanns det inte så många kvinnliga svenska kriminalromansförfattare.

    Jag tycker om Liza Marklunds sätt att skriva, och jag tycker att det är en bra fördelning på kriminalhistorierna i böckerna och huvudpersonernas privatliv. Politik, nyheter, och samhä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liza Marklund