Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kouplan (del 2)
Utgivningsdatum
2015-09-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242709
Önska kostar ingenting (e-bok)

Önska kostar ingenting E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-30

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kouplan försöker samla hundra burkar om dagen. Pengarna han fick för sin privatutredning i höstas är slut nu, och hans annons på Blocket helt obesvarad. Flest burkar hittar han på Lidingö.

Jenny Svärd är borgarråd och allt utom lättlurad. Därför är det omöjligt att hennes älskarinna kan ha lurat henne på tvåhundra -tusen kronor och sedan försvunnit spårlöst. Ändå har det hänt. Hon är förbannad och ytterst generad, och den enda som hör -henne är killen som rotar i papperskorgen bakom henne.

Själv påstår han att han i själva verket är privatdetektiv.

Kouplans jakt på Jennys bedragerska leder honom till andra platser och nya sanningar. "Hämnas", är Jennys tydliga instruktion. Det visar sig vara lättare sagt än gjort.

Önska kostar ingenting är Sara Lövestams sjunde roman, och den andra boken om Kouplan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Önska kostar ingenting. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 7 oktober 2015

    "Önska kostar ingenting" är en fristående fortsättning på boken "Sanning med modifikation" som kom ut i mars i år. Så här skrev jag om "Sanning med modifikation":

    "Sara Lövestam är en av mina absoluta favoritförfattare. Det här är hennes femte roman, och jag har älskat alla hennes fyra tidigare.

    Här är länkar till mina recensioner av hennes tidigare fyra romaner, plus en faktabok: "Udda", "I havet finns så många stora fiskar", "Tillbaka till henne", "Hjärta av jazz", och "... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Lövestam