Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-13
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242785
Mannen mellan väggarna (e-bok)

Mannen mellan väggarna E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-04-13

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kort efter att en barnfamilj flyttar in i ett hyreshus på Tegnérgatan sker ett mord i samma byggnad. Det är ett av de märkligaste morden i Stockholms historia. En kvinna har försvunnit från sitt hem och hittas två veckor senare av sin man i hallen i deras gemensamma lägenhet. Alla är förbryllade. Var har kroppen gömts under två veckors tid? Och hur har gärningsmannen kommit in och ut ur lägenheten?

Samtidigt sker allt underligare saker i huset. En hund hittas död på gatan, mat försvinner ur kylskåpen och en outhärdlig lukt sprids i lägenheterna. Och när den lilla flickan i den nyinflyttade familjen leker Anden i glaset knackar det plötsligt i väggarna.

Mannen mellan väggarna är en såväl nervkittlande som stilsäker rysare.

Emma Ångström är arkitekt, men arbetar idag som kommunikationschef på ett arkitektkontor i Stockholm. Debutromanen från 2009, Och allt är förvridet, fick ett fint mottagande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mannen mellan väggarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 april 2016

    Det här är Emma Ångströms andra utgivna bok. Jag har inte läst hennes första bok, som heter Och allt är förvridet, men jag ska definitivt göra det, eftersom jag tyckte så mycket om den här boken.

    Jag vet att man inte ska jämföra böcker och författare med varandra. Men jag kan ändå ibland inte låta bli att göra det. Och den här boken påminner mig lite om boken Inga kelgrisar, inga styvbarn av Cia Sigesgård. Det är en liknande stämning i boken, och även en lite likartad handling, tyck... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Ångström