Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hoffmann och Grens (del 2)
Utgivningsdatum
2016-05-25
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242808
Tre minuter (e-bok)

Tre minuter E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-05-25

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
BÅDA SIDOR FÖRVÄNTAR SIG HANS LOJALITET.
BÅDA SIDOR DÖMER HONOM TILL DÖDEN.

Han infiltrerade grov organiserad brottslighet hela vägen in i fängelse. Han avslöjades innanför murarna, lämnades att dö. Han behövde TRE SEKUNDER för att överleva.

TRE ÅR senare är Piet Hoffmann fortfarande på flykt med sin familj - hans älskade fru Zofia som han inte längre kan ljuga för, och sönerna Hugo och Rasmus.

Långt ifrån Sverige har han nu - på amerikanska polismyndighetens uppdrag - infiltrerat sig djupt in i kokainmaffians hjärta. Han ska, igen, möta kriminalkommissarie Ewert Grens. Men den här gången kämpar de på samma sida. Och skillnaden mellan liv och död är TRE MINUTER.

Piet Hoffmann är tillbaka i en thriller i världsklass som rör sig mellan Sverige, USA och Colombia. Det är en fristående fortsättning på Tre sekunder och Roslund & Hellströms sjunde bok. Tre sekunder utsågs till Bästa svenska kriminalroman och vann International Dagger Award och hyllades av pressen både i Sverige och internationellt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tre minuter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 juni 2016

    Det här är författarparet Roslund & Hellströms sjunde bok tillsammans. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna, och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Här är en länk till min recension av deras senaste bok, Två soldater. Och här är en länk till min recension av boken Tre sekunder, som den här boken, Tre minuter, är en fristående fortsättning på. I dessa inlägg finns även länkar till mina recensioner av dom fyra tidigare böckerna.

    Jag tycker att Roslund & Hellströms böcker är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roslund & Hellström