Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Bergman & Alex Recht (del 6)
Utgivningsdatum
2017-03-01
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242952
Syndafloder (e-bok)

Syndafloder E-bok

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framför brasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret.

I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och som han fruktar kan vara borta för alltid.

Samtidigt kämpar en kvinna för att inte förlora kontrollen när hennes man blir mer och mer farlig. Tiden rinner snabbt undan och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.

Fredrika Bergman och Alex Recht ser samband mellan de olika fallen och leds in i en cirkel av spår där gamla synder kommer tillbaka. Någon lämnar meddelanden till Alex, någon som vill ställa allt tillrätta. Men vem är den anonyme brevskrivaren och varför tycks gärningsmannen alltid ligga steget före?

Syndafloder är en intensiv och spännande kriminalroman där allt som en gång gömts åter plockas fram i ljuset. Det är den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Syndafloder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trist!
  Ewa Ackebjer, 13 januari 2021

  Synd att det var sista boken i serien! Tycker Kristina skriver så bra! Har nu börjat läsa hennes Martin Benner-serie.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 mars 2017

  Syndafloder är den sjätte boken i kriminalserien om Alex Recht och Fredrika Bergman. Och enligt författaren själv, så är det förmodligen den sista boken.

  Jag har tyckt mycket om alla böcker i serien, så jag tycker det är väldigt synd att det antagligen inte blir någon fortsättning efter den här boken.

  Men författaren skriver ju andra bra böcker, och det är ju tur det.

  Syndafloder var lika bra som dom fem tidigare böckerna. Här är en länk till min recension av den f... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson