Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-06
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243089

Det sista experimentet E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-09-06

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ung kvinna vaknar inlåst i ett mörkt och kallt utrymme. Hon vet inte var hon är. Hon minns inte hur hon kommit dit. Det känns som om hon är levande begravd, som om hon vandrar omkring i en kista långt ner under marken. Någon verkar ha planer för henne, och undan för undan uppdagas den fruktansvärda sanningen.

Sommaren 1995 är den varmaste sommaren på decennier och fjortonårige Dante ska tillbringa lovet i pittoreska Sundborn hos sin excentriske farfar. Där finns också Signe som har en förkärlek för det ockulta och Dantes karismatiska barndomsvän Freja. Men sommaridyllen slås snart sönder och en ny värld öppnar sig när Freja drar in Dante i en virvelvind av svartkonst och okända krafter.

Det sista experimentet är en rysare om hemligheter, död och besatthet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det sista experimentet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 april 2019

    För ett par veckor sedan så läste jag den nyutkomna boken En underbar död av Emma Ångström. Jag tyckte mycket om boken, och den fick 4,5 i betyg från mig. Och för tre år sedan så läste jag boken Mannen mellan väggarna av samma författare. Lika bra var den, och den fick också 4,5 i betyg. Länkarna går till mina recensioner av böckerna.

    Nu har jag läst en tredje bok av författaren Emma Ångström. Det är boken Det sista experimentet som kom ut 2017. Och jag tyckte att även den var preci... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Ångström