Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 1)
Utgivningsdatum
2018-09-12
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243317

Eldslandet E-bok

(26 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En exklusiv klockbutik i Stockholm rånas, men inga armbandsur försvinner. En tid senare kidnappas framgångsrika finansmän medan deras familjer pressas på pengar för att få dem fria. I Sydamerika pågår omfattande organhandel. Man tvingas söka sig till Sverige för att hitta kroppar till verksamheten, som bedrivs i en av de mäktiga nazistkolonierna i södra Chile. Polisinspektör Vanessa Frank inser att det finns ett samband mellan händelserna. Hon är avstängd från sitt arbete men går ändå in i ett flerfrontskrig mot den internationellt organiserade brottsligheten, som visar sig ha förgreningar in i den svenska poliskåren. Eldslandet är en dramatisk och brutal spänningsroman och den första med Vanessa Frank i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eldslandet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 september 2018

  För ett år sedan så läste jag Pascal Engmans debutbok Patrioterna, och jag tyckte väldigt mycket om den. Här är en länk till min recension av den boken.

  Nu har jag läst ut författarens nya bok, Eldslandet, som är helt fristående från den förra boken.

  Eldslandet är den första boken i en planerad serie med polisen Vanessa Frank. Och jag ser fram emot att följa henne i kommande böcker, eftersom hon är en intressant karaktär.

  Eldslandet påminner i stilen om Patrioterna... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman