Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-19
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243348

Pärlfarmen E-bok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-09-19

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är tidigt 1990-tal. Unga Kiona lever med sina syskon och föräldrar på Manihiki i södra Stilla havet, en av världens mest isolerade atoller. Hon arbetar på familjens pärlfarm: fridyker, kontrollerar ostron och skördar svarta pärlor. En morgon fastnar en stor segelbåt på revet. På däck ligger en svårt skadad man. Han är svensk och heter Erik. Så börjar en hisnande historia som sträcker sig över ett halvt årtionde och fyra världsdelar. Den ställer frågor om människors sökande efter mening och sammanhang, priset för världsekonomin, och vad vi egentligen är beredda att göra för dem vi älskar. Pärlfarmen är en storslagen berättelse om kärlek och pengar, våld och ensamhet, bildning och tro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pärlfarmen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte Lisa Marklunds bästa bok.
  Lottie, 12 mars 2021

  Den är för overklig. Litet för mycket av James Bond :-). Annars ganska spännande. Inte hennes bästa bok pa langa vägar.....

 2. Marklund har tappat stinget
  Lenman, 26 maj 2019

  Jag har uppskattat serien om Annika Bengtzon även det inte direkt varit litterär njutning. Pärlfarmen är tyvärr i en annan division. Den ibland tillkrånglade historien berättas tidvis slarvigt och förnumstigt utan riktig känsla. "Huvudpersonen träffar en man, hej hopp två barn. Oj, där dog plötsligt en vän och där dör en till."
  De exotiska söderhavsmiljöerna är dock spännande att ta del av.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Liza Marklund