Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-11
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243492

Resten av allt är vårt E-bok

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-09-11

Styckköp

85 149 Du sparar 64 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
1. Jag vakar vid min mans sida medan han svävar mellan liv och död. 2. Jag får hem min man levande från sjukhuset! Men med komplicerade hjärnskador. 3. Vi kämpar för vår kärlek i många år, men till slut går det inte längre. 4. Vi skiljer oss, men jag vet att jag aldrig kommer kunna träffa någon annan. För det värsta man kan göra är att lämna en sjuk människa i sticket. 5. 1986 är jag i Paris. Där dyker en bedårande yngling upp. Vi hänger bara en dag, men han fyller flera sidor i min tonårsdagbok. Trettio år senare dyker han upp igen. 6. Min yngsta dotter fångar hela situationen i en enda mening: Alla i den här familjen beter sig som fjortisar, utom jag. Som är fjorton. 7. Förvirringen är total. 8. Jag skriver en bok om mig, mina vänner, mina barn, min exman och den där killen som jag mötte i Paris. Det är en berättelse om kärlek. Hur kärlek förändras, tänds, slocknar, slår till med galen kraft och räddar världen. I alla fall min värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Resten av allt är vårt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  Gabriella , 16 september 2021

  Boken är skriven rätt ur hjärtat och livet! Hög igenkänningsfaktor!! Det kändes så personligt och äkta så jag hade känslan av att nästan vara med.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 september 2019

  Jag har läst det mesta som Emma Hamberg har skrivit. Dom fristående romanerna Mossvikenfruar - Chansen, Brunstkalendern, och Baddaren. Och dom fyra böckerna i serien om Rosengädda: Rosengädda nästa!, Larma, släcka rädda i Rosengädda, Vårjakt i Rosengädda, och Hjärtslaget i Rosengädda. Men även dom två ungdomsböckerna Linas kvällsbok och Linas kvällsbok 2: två killar och ett hjärta. Och kortromanen Late Bloomer.

  Jag tycker mycket om Emma Hambergs sätt att skriva. Hennes böcker är lät... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg