Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Helena Waller (del 5)
Utgivningsdatum
2020-01-29
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243584

En giftig skandal E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-01-29

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Härmed tillkännages att ett mord kommer att äga rum i Götasalen fredagen den 1 juni klockan 20.00. Det är många som sätter frukostkaffet i halsen när annonsen dyker upp i lokaltidningen samma morgon som deckarfestivalen om Agatha Christie ska invigas vid Västgöta universitet. Är det ett skämt eller kanske en annorlunda hyllning till den stora författaren? När en av gästerna faller död ner under kvällens middag blir alla varse att det är blodigt allvar. En giftig skandal är en spännande och fängslande deckare där Helena Waller och Emma Lundgren hamnar mitt i ett morddrama.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En giftig skandal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Agatha Christie i svensk universitetsmiljö
    Viterbo, 14 februari 2020

    En giftig skandal är spännande, lättsam, och lärorik! Kombinationen av beundran för Agatha Christie och en fiktiv tmen ganska realistisk svensk universitetsmiljö fångar snabbt in läsaren, och det är lätt att fascineras av de olika karaktärerna, på gott och ont! Stämningen är god, och man invaggas i en känsla av allt kommer att gå väl, men så blir det inte! En trivsam deckare, som gör en glad, även om man satsade på fel person som boven i dramat!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Appelqvist