Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-11
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243812
Corona express : en liten bok om världen efter pandemin (e-bok)

Corona express : en liten bok om världen efter pandemin E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-11

Styckköp

31

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I boken Urban Express, som fått stor uppmärksamhet och är utgiven i en rad länder, pekar Per Schlingmann och Kjell A Nordström ut växande städer och kvinnor som rustar sig med kunskap som vår tids förändringsagenter. Med pandemin adderas nu ytterligare en förändringskraft som påverkar villkoren för människor, företag och samhällen.

Nu utkommer författarna med Corona Express där de beskriver varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur man kan agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Corona express : en liten bok om världen efter pandemin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Redan passé
    Futurist 2021, 11 maj 2021

    En bok, förlåt, ett häfte, som säger sig handla om framtiden men som redan är överspelad då den skrevs innan/strax i början på pandemin. Jag såg häftet i videoform när de två farbröderna körde sin föreläsning.

    Två gubbar som sitter o skrockar på ljugarbänken och pratar i mun på varann, spelar upp varandras viktighet och underblåser varandras egon.

    Trodde verkligen att dessa herrar kunde bättre än så här.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna