Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mattias Kassian (del 1)
Utgivningsdatum
2021-01-29
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243829
Vinterpacket (e-bok)

Vinterpacket E-bok

(5 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-29

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Något ondskefullt håller på att växa sig starkt i djupet av de norrländska skogarna. Ett kriminellt nätverk har vaknat till liv och gett sig in i ett internationellt samarbete. Det blir början på en våldsspiral som ingen längre kan styra över.

Mattias Kassian har inte gjort mycket rätt i livet, men under sin tid inom Försvaret hade han åtminstone vänner och ett syfte. Så när den viktigaste personen i hans liv - hans svenska mamma som tog honom från folkmordets Rwanda till tryggheten i Sverige - rycks ifrån honom, söker Kassian till Försvarsmaktens specialförband SOG för att börja om på nytt.

SOG:s och brottsnätverkets världar kolliderar när en sextonårig tjej kidnappas. Det hon får bevittna är något alla andra har missat. Kassian och hans kamrater inom SOG får i uppgift att jaga såväl nätverket som den bistra sanningen. Han har redan förlorat allt en gång. Aldrig mer.

Vinterpacket är Jacob Lindfors debutbok, den första delen i en planerad trilogi om Mattias Kassian. Lindfors har skrivit en rå thriller om att försvara sig när man står med ryggen mot väggen, där raseri blandas med hopp och mänsklig värme.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jacob Lindfors

  • Sidenvägen

    Jacob Lindfors

    Om uppföljaren av succén Vinterpacket: "...det är mycket sällsynt med det stora klivet från bra till lysande som Jacob Lindfors tar med nya Sidenvägen" Litteraturbloggen Kapprakt Vinterpackets ledare sköts till döds av Försvarsmakten. Men någon an...