Klänning för korta kvinnor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nina Storm (del 1)
Utgivningsdatum
2022-01-19
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244116
Klänning för korta kvinnor (e-bok)

Klänning för korta kvinnor E-bok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Nina Storm beger sig till det lilla samhället Mjöbäck i Västergötland för att ta hand om prästgården som hon fått ärva av sin moster gör hon ett överraskande fynd. I en av prästgårdens garderober hittar hon en kartong fylld med sedelbuntar.

Det rör sig om flera miljoner. Nina kan inte förstå var mostern fått pengarna ifrån eller varför hon har gömt undan dem.

Innan Nina vet vad hon ska ta sig till kommer kartongen på avvägar. Hon inleder en desperat jakt på den försvunna förmögenheten och tvingas samtidigt hantera en kris på myndigheten där hon är kommunikationschef.

Nina flänger mellan jobbet i Stockholm och prästgården där hon kartlägger sin mosters liv och varifrån pengarna kommer. Men det är först när kollegerna från Stockholm oväntat dyker upp som den stora hemligheten avslöjas.

Klänning för korta kvinnor är en underhållande spänningsroman om moraliska dilemmanoförlösta drömmar och konstrasterna mellan storstad och landsbygd. Den är första delen i en serie om kommunikationschefen Nina Storm och hennes inte helt sympatiska chef, generaldirektören Diana Wikman.

Kristina Appelqvist är författare och kommunikationskonsult och har tidigare skrivit nio deckare i universitetsmiljö som utspelar sig i Skaraborg. Klänning för korta kvinnor är hennes tionde bok. I den nya serien är handlingen förlagd till Stockholm och Sjuhäradsbygden där Kristina är uppvuxen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klänning för korta kvinnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I Barbro Alvings anda...
    Viterbo, 28 februari 2022

    Det händer sällan att jag läser en deckare mer än en gång och nu har det hänt! En deckare utan mord, med trevliga karaktärer (i varje fall de flesta), och en sagolik prästgård! När jag sträckläst boken för att snabbt komma fram till slutet insåg jag att jag missat den otroligt underfundiga stilen, med fina detaljer, och en rättfram syn på det dagliga livet, faktiskt som i Bangs anda även om hon inte själv skrev deckare, men hennes lägenhet på Östermalm är betydelsefull för handlingen. Jag ä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Appelqvist