En hamn i stormen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244321

En hamn i stormen E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-09-30

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Dramatik i havsbandet

Sju gäster anländer till Pater Noster-öarna en helg i oktober. På den lilla ön finns bara karga klippor, ett hotell samt fyren från 1800-talet och hav så långt ögat kan nå. Kenneth och Marina som driver hotellet känner direkt att något ligger i luften. Detta är inga sorglösa weekendgäster, utan människor som av olika skäl kommit för att lösa knutar i sina liv. Nya förbindelser uppstår, gamla löses upp och när orkanen slår till med full kraft finns inte längre någon återvändo. Kommer alla ens att lämna ön levande?

En hamn i stormen är en relationsroman med spänningsinslag, där Birgitta Bergin ännu en gång visar hur insiktsfullt och skickligt hon skildrar mänskliga relationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En hamn i stormen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 11 januari 2023

    Jag har läst alla Birgittas böcker som jag har gillat skarpt. Den här var inget undantag. En spännande historia med färgstarka karaktärer och en fin miljö

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 oktober 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, En hamn i stormen, är författaren Birgitta Bergins fjortonde bok. Jag har läst dom alla, och tyckt om alla. Vissa mer, som till exempel favoriten, Som ett brev på posten, och vissa kanske något mindre. Men alltid så är böckerna helt klart läsvärda av henne. Och så var också den här boken, som väl kan beskrivas som en relationsroman med spänningsinslag. Kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin