Kallmyren (e-bok) Kallmyren
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stenträsktrilogin (del 2)
Utgivningsdatum
2022-08-17
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244376
Kallmyren (e-bok)

Kallmyren E-bok

(39 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-08-17

Styckköp

79 169 Du sparar 90 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Liza Marklund rör sig lätt mellan råkall stockholmsvinter och krispig norrlandskyla, mellan landsbygdens Älvsbyhus och Mälarhöjdens mångmiljonvillor, i förbigående iakttas omvärldens skiftningar och tidens tecken. Hon skriver effektivare än någonsin. ... "Kallmyren" övertygar mig om att jag inte behöver sakna Annika Bengtzon längre.Bodil Juggas, Arbetarbladet

Hög spänning och mystik med Liza Marklund i högform!Femina

I augusti 1990 gick Wiking Stormbergs fru Helena ner sig i Kallmyren och drunknade. Kvar vid myrkanten låg deras baby, halvdöd av insektsbett.

Helenas kropp återfanns aldrig. Hon hördes aldrig mera av.

Wiking kom aldrig över förlusten av hustrun. Åren gick, decennierna. Han kom att leva för sina barn och sitt arbete som polischef i Stenträsk.

Men så en fredagseftermiddag landar ett brev i brevlådan hemma hos Markus, Wikings och Helenas numera vuxne son.

Ett hot, eller kanske en varning, skrivet med Helenas handstil och undertecknat med hennes signatur: stjärnan som ser ut som ärret på hennes mage. Wiking måste ställa sig frågan om han börjar bli galen, om han ser spöken eller om någon utomstående kraft hotar honom och hans familj.

Kallmyren är en thriller om hämnd och saknad, om hur vi människor hanterar de villkor som livet ger oss.

Den är en fristående fortsättning på Polcirkeln.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kallmyren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 3 oktober 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Kallmyren, är den andra boken i en planerad trilogi, Stenträsktrilogin, av författaren Liza Marklund. Den är en fristående fortsättning på den första boken, Polcirkeln. Jag har läst Polcirkeln, och jag tyckte väldigt mycket om den, och det gjorde jag även med den här nya boken. Tycker att Liza Marklund skriver väldigt bra, och storyn är intressant och inte alls förutsägbar. Spännande och gripande är den också. Jag kan absolut rekommendera både den ... Läs hela recensionen

 2. Nyfiken på en ny bok av LM
  Hedi Perriard-Maire, 23 september 2022

  Tyckte att historien är ganska långsökt och konstgjort konstruerat. Ändå kommer fortsättningen att bli lovande. Hoppas jag i alla fall.

 3. Kallmyren
  -, 20 september 2022

  Spännande bok med lite oväntad knorr.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Liza Marklund