Det hon förtjänar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Edda Nord (del 1)
Inläsare
Hedda Stiernstedt
Utgivningsdatum
2023-08-24
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244543

Det hon förtjänar E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-08-24

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Starkt och drabbande om våld i nära relationer."

Femina

Ny stark spänningsserie

Mot allt förnuft dras Fanny in i en passionerad relation med en dömd mördare. Fanny tycker att alla människor har rätt till en andra chans och hon kan inte sluta tänka på Johan. Någon som skriver så varma och kärleksfulla brev kan omöjligt ha begått ett grovt brott. Han verkar helt enkelt inte kapabel att göra något sådant. Men kärlekssagan förvandlas snabbt till en mardröm.

Edda Nord arbetar som kommunikatör på en kvinnojour. Genom sitt arbete får hon möta kvinnor som lever i en helt annan verklighet.

Med Det hon förtjänar inleder Emma Ångström en serie spänningsromaner om de mörka sidorna i mänskliga relationer. Om hur den tryggaste relationen kan förvandlas till destruktiv, om hur det mest vardagliga kan bli det farligaste du mött.

Emma Ångström har tidigare skrivit fem psykologiska spänningsromaner. Hon är utbildad arkitekt och arbetar, liksom huvudkaraktären Edda Nord, som kommunikatör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det hon förtjänar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 februari 2024

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst fyra böcker tidigare av författaren Emma Ångström, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Nu har jag läst en femte bok av henne, som är helt fristående från dom tidigare böckerna, men den här boken, som heter Det hon förtjänar, är den första boken i en planerad spänningsserie om Edda Nord. Jag tyckte mycket om den här boken, och jag kommer definitivt att följa bokserien framöver. Och jag kan varmt rekommendera den här boken. Lyssnade på boken, som var inläst av Hedda Stiernstedt.

  2. Rekommenderar
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 27 september 2023

    Boken var väldigt spännande. Den höll mig i ett järngrepp och var väldigt svår att lägga ifrån mig. Emma skriver om ett väldigt viktigt ämne kvinnomisshandel. Detta var första boken i en serie om Edda Nord som jag absolut kommer att följa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Ångström