Från och med nu (e-bok) Spara 41%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-04-27
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244611

Från och med nu E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-04-27

Styckköp

99 168 Du sparar 69 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Med en trygg lättsamhet berättar Martina Haag om vänskap, kärlek, självförtroende och att hitta sig själv på nytt, samtidigt som en vag ton av förlust och sorgbearbetning hela tiden finns där i grunden. Haags största styrka ligger dock i hennes humor, som känns lika naturlig som hennes språk.

BTJ helhetsbetyg: 5

Malin och Tanja träffas på en nyårsfest och ingår en pakt. Inom ett år ska de uppfylla alla drömmar de någonsin haft. Ingenting är för pinsamt, läskigt eller svårt. De ger sig ut på en resa som kommer att förändra dem för alltid.

Från och med nu är en berättelse om att befinna sig mitt i livet och inse att det inte kommer att vara för alltid. När ska man bli den person man är ämnad att vara? När ska man testa alla äventyr man har längtat efter, men inte vågat göra? Flyga över Grand Canyon, se slutet av kinesiska muren eller kyssa en främling högst upp i Eiffeltornet? Och någon gång i sitt liv måste man väl ändå sätta eld på den där julbocken i Gävle.

Det är också en berättelse om att riktig vänskap finns att hitta på de mest otippade ställen. Att det är oerhört svårt att vara människa ibland, men att det finns ett nytt liv att leva där ute bara man är modig nog att våga leva det.

Martina Haag är författare, skådespelare och regissör. Hon är även aktuell med långfilmen Det är något som inte stämmer, baserad på hennes roman, som går upp i höst. Från och med nu är hennes tolfte bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från och med nu. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 19 maj 2023

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - Den här boken, Från och med nu, är författaren Martina Haags tionde bok. Jag har läst alla hennes tidigare böcker, och tyckt om dom allihopa. Och den här var inget undantag. Den var lättläst, enkel, snabbläst, och rolig. Väldigt kort bok var det, kanske lite för kort i min smak. Kan rekommenderas för lättsam läsning. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av författaren själv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martina Haag