Stormberget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stenträsktrilogin (del 3)
Utgivningsdatum
2023-09-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244666

Stormberget E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-09-30

Styckköp

167

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Om våld och längtan, hemligheter och mord.

Mitt under midsommarfirandet i Stenträsk flyter en kropp upp ur Kallmyren. Man utgår från att det är Wiking Stormbergs drunknade hustru som äntligen har hittas.

Men Wiking vet, av uppenbara skäl, att så inte är fallet.

Och människan i myren visar sig vara en man, och han har inte drunknat. Hans kropp har varit fäst mot myrens botten med en påle genom hjärtat, likt en vampyr.

För Wiking innebär fyndet en svindlade resa bakåt i hans egen familjehistoria. Till slut vet han inte vad som är sanning och vad som är lögn, vem som egentligen är vad eller vem han själv är.

Stormberget är en spännande och engagerande släktkrönika. Det är den tredje och avslutande delen i serien om Stenträsk i Norrbottens skogsland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stormberget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Näst bästa i trilogin
  Susanne (Leksand), 10 januari 2024

  Andra delen var bättre.
  Men som hon får till det! Trots att det är en avslutad trilogi vill man ändå ha en fortsättning.

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 oktober 2023

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Stormberget, är den tredje och sista boken i serien Stenträsktrilogin, av författaren Liza Marklund. Jag tror att jag har läst precis alla böcker av Liza Marklund, och jag har tyckt om dom allihopa. Men den här trilogin tycker jag helt klart är det bästa som hon har skrivit hittills. Och den här tredje boken var den absolut bästa i serien. Den är välskriven, spännande, gripande, oförutsägbar, intressant, berörande, och mycket, mycket bra. Fina person... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Liza Marklund