Evig natt (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Släktet (del 3/3)
Antal sidor
410
Utgivningsdatum
2013-03-06
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
The Night Eternal
Dimensioner
210 x 135 x 30 mm
Vikt
428 g
SAB
Hce
ISBN
9789170028670

Evig natt

(11 röster)  |   Läs 3 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2013-03-06
84
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det har gått två år sedan vampyrerna tog över i Släktet och hela världen är nu på gränsen till förintelse. Atomvintern ligger som en filt över jordens yta och ständigt mörker råder. Solens strålar filtreras genom den förgiftade atmosfären endast under två timmar varje dag en perfekt miljö för vampyrer att fortplanta sig i.

De flesta människor har massutrotats av Mästaren, en uråldrig vampyr utrustad med fruktansvärda krafter. De människor som finns kvar är totalt undergivna och internerade i läger. Människorna är uppdelade i två grupper: de som föder upp fler människor och de som fungerar som föda åt Mästarens vampyrarmé. Människornas öde ligger i händerna på en brokig skara frihetskämpar Doktor Eph Goodweather, före detta chef för Smittskyddsinstitutet, Doktor Nora Martinez, kollega med Eph och skicklig på att döda vampyrer, Vasiliy Fet, den färgstarke ryske råttutrotaren och Mr. Quinlan, Mästarens avkomma som är ute efter hämnd. Deras jobb är att hitta Ephs son, Zack, och rädda världen från undergång.

Mitt i allt detta visar det sig att det troligen finns en förrädare ibland dem. Endast en man kan få Mästaren på fall, men är han rätt person att bära världens öde på sina axlar? Och vem av dem ska göra den ultimata uppoffringen och samtidigt rädda de andra?

"Djävulskt bra läsning, full av skräck."
- Stephen King
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Evig natt
 2. +
 3. Förgörelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förgörelsen av Guillermo Del Toro, Chuck Hogan (pocket).

Köp båda 2 för 163 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Evig natt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En otroligt bra uppföljare till Släktet och...
  Sven Ingvar Hedengård, 21 november 2013

  En otroligt bra uppföljare till Släktet och Förgörelsen..Har man läst de två första böckerna, så var det ett måste att läsa även Evig Natt.

 2. Böckerna i denna triologi är definitivt värda att läsa...
  Fancy Pants, 3 juli 2013

  Böckerna i denna triologi är definitivt värda att läsa men Evig natt lever tyvärr inte upp till förväntningarna. Bra men inte mer.

 3. Hela Släktet-trilogin är den första bokserie som...
  Magnus Holm, 19 april 2013

  Hela Släktet-trilogin är den första bokserie som verkligen hänfört mig. Första boken läste jag på transsibiriska järnvägen och sen har det bara flytit på. Guillermo Del Toro kan verkligen konsten att bygga upp en värld och har ändrat riktlinjerna för vampirism i skönlitteratur till det bättre.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna