Förgörelsen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Släktet (del 2)
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2012-08-13
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
The Fall
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
Hce
ISBN
9789170029851

Förgörelsen

(15 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2012-08-13
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mänskligheten kämpar för sin överlevnad i tidernas mäktigaste vampyrserie!

Det råder undantagstillstånd i New York, och människorna för en ojämn kamp när vampyrerna breder ut sig över landet. Eph Goodweather och de andra motståndskämparna försöker bjuda motstånd på alla sätt de kan, men inser plötsligt att det pågår ytterligare en kamp mitt i kaoset: det har utbrutit ett inbördeskrig mellan vampyrerna från Den Nya Världen och de från Den Gamla Världen. Båda sidor vill ha herraväldet över jorden och människorna hamnar mellan de stridande fraktionerna. Det blir allt tydligare att människorna inte längre är högst upp i näringskedjan

Eph Goodweather lider under den starka pressen och börjar dricka allt mer samtidigt som han studerar Zetrakians gamla skrifter. Bit för bit börjar vampyrernas urgamla historia klarna och det är tydligt att människosläktets historia inte alls är vad vi har trott.

När allting verkar som mest hopplöst förklarar multimiljardären Eldrich Palmer att han kan tänka sig ett stötta USA:s regering med nödlån och matdistribution. Men Palmer har dolda motiv. Ska det visa sig att det största hotet mot mänskligheten ändå kommer från människorna själva?

"Man kan konstatera att författarna väl känner till hantverkets själva kärna, att utnyttja genrens möjligheter till såväl samtidskritik som osäkerhetsskapande."
- Göteborgs-Posten

"Ett högteknologiskt vampyrepos."
- San Francisco Chronicle
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förgörelsen
  2. +
  3. Evig natt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Evig natt av Guillermo Del Toro, Chuck Hogan (storpocket).

Köp båda 2 för 163 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förgörelsen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande fortsättning
    Cecilia Eriksson, 14 mars 2014

    Mycket spännande och beroendeframkallande trilogi om hur vampyrer hotar människans existens. Har man lite överseende med det lite "amerikanska" tugget som blir ibland kommer man uppskatta dessa böcker. Kommer som tv serie i juni!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna