Den hemliga gåvan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
500
Utgivningsdatum
2021-09-15
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Johanna Svartström
Originaltitel
The Dior Secret
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
224 x 145 x 38 mm
Vikt
633 g
SAB
Hce
ISBN
9789170286124
Den hemliga gåvan (inbunden)

Den hemliga gåvan

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-09-15
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ny stor roman av författaren till Den franska fotografen. En gripande historia om hur långt vi är villiga att gå för att skydda varandra, och om en kärlek som mot alla odds aldrig dör.

När den australiensiska modekonservatorn Kat Jordan tittar till sin mormors hus i Cornwall, hittar hon till sin förvåning en samling Diorklänningar. I sin jakt efter svaret på hur de hamnade där stöter hon på historien om två systrar som kämpade för England under andra världskriget och fick betala ett högt pris.

Den hemliga gåvan är inspirerad av historien om Christian Dior och hans syster, Catherine, som var aktiv i den franska motståndsrörelsen. Men även av verkliga berättelser från kvinnliga piloter och spioner som utkämpade en dubbel kamp i en mansdominerad värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den hemliga gåvan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt magisk
  @bettan_bokprataren (Örebro), 30 oktober 2021

  LÄS!
  Hon är en mästare på att skriva historiska romaner som man bara inte kan sluta läsa. Den här gången får vi ytterligare en spännande och lärorik kvinnohistoria, och en rejäl modelektion.
  En gripande historia om hur långt vi är villiga att gå för att skydda varandra, och om en kärlek som mot alla odds aldrig dör.

  Berättelsen utspelar sig i dåtid, 1939 och 1947, och i nutid. Trots det stora persongalleriet har jag inga problem att hänga med och såväl porträtten som miljöern... Läs hela recensionen

 2. Sidor strösslade med trollbindande prosa!
  -, 17 oktober 2021

  Det tog ett tag innan jag fastnade i handlingen, lite seg i starten. Men väl där så drogs jag in i karaktärernas liv. Handlingen påminner om Kate Quinns Jägarinnan, som också handlar om kvinnliga piloter under andra världskriget. En bit spännande och lärorik kvinnohistoria.

  Berättelsen utspelar sig i dåtid, 1939 och 1947, och i nutid. Det är ett relativt stort persongalleri att hålla reda på, men det är inte alls svårt att hänga med. Det är tydligt att Lester har gjort sin researc... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Natasha Lester