Den hemliga gåvan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (416.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Moreau
Utgivningsdatum
2021-09-15
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Johanna Svartström
ISBN
9789170286148
Den hemliga gåvan (ljudbok)

Den hemliga gåvan Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-09-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ny stor roman av författaren till Den franska fotografen. En gripande historia om hur långt vi är villiga att gå för att skydda varandra, och om en kärlek som mot alla odds aldrig dör.

När den australiensiska modekonservatorn Kat Jordan tittar till sin mormors hus i Cornwall, hittar hon till sin förvåning en samling Diorklänningar. I sin jakt efter svaret på hur de hamnade där stöter hon på historien om två systrar som kämpade för England under andra världskriget och fick betala ett högt pris.

Den hemliga gåvan är inspirerad av historien om Christian Dior och hans syster, Catherine, som var aktiv i den franska motståndsrörelsen. Men även av verkliga berättelser från kvinnliga piloter och spioner som utkämpade en dubbel kamp i en mansdominerad värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den hemliga gåvan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa kvinnoportättet
  Louise, 14 november 2021

  Det bästa mest spännande historien om kvinnors dolda insatser, där männen kom till korta, men oftast tog åt sig äran. En viktig del i historien som har förminskats eller utplånats till förmån för män.
  Denna bok borde ligga till grund för till en serie eller film. Den har allt romantik, spänning,
  mystik,/dramatik.
  Olika miljöer och stämningar beskrivs på ett målande sätt.
  Alla karaktärers olika egenskaper samt utseende beskrivs oxå på ett målande sätt man förstår helt deras t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Natasha Lester