Alla tiders Stockholm : riksintressen för kulturmiljövården (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2014-11-11
Upplaga
1
Förlag
Stockholmia förlag
Medarbetare
Lundberg, Lena (förf.) / Mandén-Örn, Kerstin (förf.) / Olgarsson, Per (förf.) / Roos, Britta (förf.) / Rönn, Magnus (förf.) / Schönbäck, Hedvig (förf.) / Söderlund, Gunilla (förf.) / Wannberg, Elisabet (förf.) / Schönbäck, Hedvig (red.) / Johansson, Ingrid (red.) / Öström, Arne (form) / Fredriksson,
Dimensioner
245 x 230 x 28 mm
Vikt
1598 g
SAB
Bgk
ISBN
9789170312724
Alla tiders Stockholm : riksintressen för kulturmiljövården (inbunden)

Alla tiders Stockholm : riksintressen för kulturmiljövården

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2014-11-11
246
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stockholm anses vara en av världens vackraste städer och är rik på kulturhistoriskt värdefulla miljöer som kan berätta om stadens och landets historia. Många miljöer är viktiga att bevara för framtiden och har därför pekats ut som riksintressen för kulturmiljövården.

Alla tiders Stockholm presenterar de riksintressanta områdena i kortfattade texter med många nytagna fotografier. Boken är en vandring i tid och rum som ger upplevelser och kunskap om stadens historia och om äldre och nyare tiders byggda miljöer.

Alla tiders Stockholm har tagits fram av Länsstyrelsen i Stockholms län i samarbete med Stadsmuseet. Boken kan läsas både som ett hjälpmedel för den kommunala planeringen och som en historisk framställning för en intresserad allmänhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla tiders Stockholm : riksintressen för kulturmiljövården
  2. +
  3. Stadsvandringar 19

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stadsvandringar 19 av Lin Annerbäck, Sara Bergkvist, Anna Bergman, Katinka Bergvall, Nils Olov Bergvall (inbunden).

Köp båda 2 för 501 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »