På spaning med Ann (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Söderlund
Utgivningsdatum
2007-09-14
Förlag
Storyside
ISBN
9789170362064

På spaning med Ann Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2007-09-14

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Under flera år har man kunnat fnissa åt Ann Söderlunds ohämmade krönikor i Amelia. Nu finns de bästa texterna - som kretsar kring barnen, mannen, sex (och bristen på sex när alla barnen jämt ligger på tvären i dubbelsängen och man alltid är dödstrött och/eller ammar), vänner, oredan hemma, semesterförväntningar, livets vågtoppar och dalar - samlade i bokform.

Över en miljon tittare följde Anns spaningar efter det optimala familjelivet i SVT under hösten 2006 i programmet Söderlund & Bie, och redan i slutet av mars ser man henne i rutan igen i ett annorlunda matlagningsprogram.

Ann Söderlund är född 1972 och bosatt i Stockholm. Hon skriver bl.a. för Mama och Amelia och har tusen saker på gång parallellt med mammaledigheten med Dante, åtta månader, och storebröderna Ilon och Ossian. Tillsammans med Hannah Rosander har hon skrivit På smällen! Från A till Bebis som kom ut på Bonnier Fakta 2005.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Söderlund

  • Djävulsdansen - bli fri från medberoende

    Ann Söderlund, Sanna Lundell

    Boken Djävulsdansen är en bok för alla anhöriga till någon som har ett beroende. Beroendesjukdomarna är oerhört utbredda i vårt land och har visat sig vara ett dolt, enormt och stigmatiserande folkhälsoproblem. Serien Djävulsdansen gick i SVT1 und...

  • Söndagsmiddag - Riddarna runt det operfekta bordet

    Ann Söderlund, Sanna Lundell

    Med sin nya bok reclaimar Ann och Sanna söndagsmiddagen och ger den statusen den en gång hade! Riddarna runt det operfekta bordet kokar soppa på spikar, steker halvfabrikat, serverar kalaspuffar och hämtar thai mellan jobb, fotbollsträningar, bebi...