En kvinnas resa (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (159.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Agneta Sjödin
Utgivningsdatum
2008-04-11
Förlag
Storyside
ISBN
9789170362392
En kvinnas resa (ljudbok)

En kvinnas resa Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2008-04-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Maria är en sökare. Hon döljer sin dåliga självkänsla och sin oro bakom en glad fasad och förtränger upplevelser som hon inte orkar konfrontera. Ständigt söker hon bekräftelse och lockas av förälskelse och passion, men hon finner aldrig lyckan. Vad ska hon göra för att bryta det destruktiva mönstret? Hur ska hon leva för att bli lycklig?

En klok och berömd man råder henne att vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela i Spanien; då kommer hon att få svaren. Maria vandrar nästan 80 mil på nitton dagar. Hon vandrar ensam men får många nya vänner utmed vägen. Det blir en resa inåt och framåt, där möten med människor med andra livserfarenheter och nya tankesätt ger henne styrka att möta sig själv. Äntligen vågar hon släppa fram förträngda minnen som plågat henne länge: övergreppet och förhållandet som skadade hennes innersta. Pilgrimsvandringen blir en oförglömlig resa och början på förändring. Det är en ny och starkare Maria som når katedralen i Santiago.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En kvinnas resa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar röst, väl läst
    Katarina Faux, 13 oktober 2023

    Väl skrivet, vackert och samtidigt enkelt. Det kändes som om man var där själv. Det var en givande upplevelse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agneta Sjödin