Munken som sålde sin Ferrari (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (180.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2008-02-18
Förlag
Storyside
Översättare
Cecilia Lyckow Bäckman
ISBN
9789170362750
Munken som sålde sin Ferrari (ljudbok)

Munken som sålde sin Ferrari Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2008-02-18

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En arrogant värsting till stjärnadvokat, Julian Mantle, bränner ljuset i båda ändar och får en hjärtinfarkt i rättssalen. Tre år senare dyker han upp igen, totalt förändrad. Från att ha varit femtiotre år och sett ut som sjuttio är han nu tre år äldre, men ser ut som trettiofem. Under sin frånvaro har han nämligen vistats i en liten bergsby i Himalaya tillsammans med "the Sagers of Sivana". Dessa visa män (och kvinnor) är ett gammalt folk som känner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgångsrikt liv. Under en lång natt berättar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vännen och kollegan John.

Munken som sålde sin Ferrari är en fängslande och underhållande skildring av en yttre och inre resa, där österländsk mystik möter det västerländska framgångstänkandet. Lättläst som en roman är denna bok som lovordas av bland andra Paolo Coelho (författare till Alkemisten): "The Monk Who Sold His Ferrari is a captivating story that teaches as it delights."

Christina Doctare har läst boken:

"Munken som sålde sin Ferrari är en spännande bok. Den visar på att det är möjligt att ändra sitt liv, och att omvändelse är en livsnödvändighet om man vill leva vidare när man sett döden i vitögat. Att läsa den här boken är en ren njutning!"

Munken som sålde sin Ferrari har hittills översatts till tjugo språk och kommit ut i trettio länder.

Översättning Cecilia Lyckow Bäckman

Robin Sharma är från början advokat och numera en synnerligen eftersökt föreläsare och coach inom områdena livsstil, personlig utveckling och personligt ledarskap. Han är 41 år, singel och har två barn. Han har skrivit sju internationella bestsellers, ingen av dem tidigare utgiven på svenska, och hans böcker läses och älskas av alla möjliga människor; lärare, Hollywoodskådisar, studerande, brittiska kungahuset, rockstjärnor samt enligt uppgift en israelisk astronaut! Se även hans hemsida www.robinsharma.com.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Munken som sålde sin Ferrari. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Okok
  -, 6 december 2021

  Kloka tips och råd, tycker kanske inte om hur den är skriven men perfekt längd kontra budskapen.

 2. Fantastisk
  Ann Nordén, 10 oktober 2021

  Har läst boken och den är ännu bättre som ljudbok! Stefan Sauk är helt rätt för denna med en suverän inlevelse

 3. Lev i nuet
  -, 25 juni 2021

  Tänkvärd och att man ska vara medveten och tacksam. Det räcker med en tanke

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Robin Sharma