Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (149.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Dan Josefsson
Utgivningsdatum
2009-02-03
Förlag
Storyside
ISBN
9789170364679

Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation Ljudbok

(71 röster)  |  Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2009-02-03

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hemligheten är en bok för singlar som tröttnat på att vänta och som vill veta vad de kan göra för att hjälpa framtida kärleksrelationer på traven. Men också för den som redan hittat en partner och som vill veta mer om vad som händer i oss när vi försöker gå från förälskelse och vidare in i en varaktig kärleksrelation.

Med utgångspunkt från de senaste årens psykologiska forskning menar författarna att vi människor i allra högsta grad kan påverka våra förutsättningar både för att hitta en partner och för att skapa en varaktig relation. Här visas hur detta går till, både i teori och praktik. Hemligheten är en bok som både berör och skapar förändring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Hemligheten: från ögonkast till varaktig relation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  Stella Sofia, 2 april 2024

  Mycket intressant för att förstå sig själv och andra, även utanför temat att inleda kärleksrelationer. Spännande att lära sig mer om anknytningsteori.

 2. Viktigt ämne förklarat med empati och exempel
  Kattis, 2 juli 2023

  Superfin! Har nyligen intreserat mig för anknytningsteorin och uppskattar hur de går igenom de olika anknytningarna med konkreta exempel ur olika individers perspektiv :)

 3. Alla borde läsa denna bok
  -, 4 december 2022

  Intressant, tydlig, viktig. Det känns som att jag nu har läst Grundkurs i Anknytningsteori. Jag har känt till lösa delar av detta tidigare, men inte kopplat ihop det till en helhet förrän nu. Plötsligt förstår jag inte bara mig själv, nuvarande och tidigare kärlekspartners bättre, utan också andra människor omkring mig - mina vänner och föräldrar, andra släktingar. Alla borde få den kunskap dom förmedlas här. Tack för denna bok!

 4. Anknytning och relationer
  -, 12 juli 2022

  Tydligt förklarat kopplingen vår anknytning i barndomen och våra relationsmönster som vuxna. Många bra, tydliga och konkreta exempel.

 5. Reflekterande
  -, 21 maj 2021

  En bra tankeställare och intressant läsning. Bra tips och mycket igenkänning

 6. Reflekterande
  -susanne, 20 april 2021

  Gav insyn och en hel del igenkänning om hur och varför man reagerar som man gör i vissa situationer. Givande, kommer absolut lyssna på denna igen!

 7. Intressant bok om anknytningsteorin
  Ninna, 5 november 2019

  Boken är bra skriven och ger insikt om ett så svårt ämne som relationsproblematik. En bok som ger många aha-upplevelser och som ger svar på många frågor och funderingar.

 8. En ren "aha-upplevelse"
  Viktor , 5 augusti 2018

  En bok alla borde läsa, oavsett relationsstatus och plats i livet. Kan du inte lära dig mycket om dig själv (vilket du dock kommer) så kommer du i alla fall förstå alla människor runt omkring dig bättre. Oavsett om det handlar om kärlek-, vänskap- eller familjerelationer. /26 år av dysfunktionella relationsmönster

Visa alla 8 recensioner