Jordens väktare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (582.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jacob Colt
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2011-04-11
Förlag
Storyside
ISBN
9789170366321
Jordens väktare (ljudbok)

Jordens väktare Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-04-11

Styckköp

170

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter en rad kriminalromaner om stockholmspolisen Jacob Colt, kommer nu duon Buthler & Öhrlund med en spänningsroman som har hela världen som scen. Författarna fortsätter att intressera sig för det som händer i samhället runtom oss och nu är det kombinationen miljöförstöring och terrorism som ligger till grund för en intensiv läsupplevelse.

USA:s utrikesminister dödas i ett attentat vid ett statsbesök i Ukraina. Tillvägagångssättet är lika enkelt som effektivt: en radiostyrd helikopter bestyckad med sprängämnen spränger hela bilkortegen i luften. Ingen tar på sig ansvaret för attentatet och överste Nicholas Shy vid SSG, en enhet direkt underställd presidenten, får i uppdrag att leda jakten på de skyldiga.

Snart sker ytterligare attentat, fast på helt olika ställen i världen: en gasledning sprängs i Ukraina, elnätet i Brasilien saboteras och en kemisk fabrik sprängs i Indien. Ett mönster börjar framträda, men utredningen rör sig alltför långsamt framåt.

Stefan Sauk nominerades år 2009 till Iris Ljudbokspris för bästa uppläsning med Buthler & Öhrlunds bok En nästan vanlig man.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna