Revolt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (255.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hungerspelen (del 3)
Inläsare
Rebecka Hemse
Utgivningsdatum
2012-12-20
Förlag
Storyside
Översättare
Lena Andersson
ISBN
9789170367656

Revolt Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2012-12-20

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Rebellerna har gjort uppror. Katniss är räddad. Distrikt 12 ligger i ruiner. Peeta är kvar i huvudstadens våld. Finns verkligen distrikt 13? Kommer Katniss och Peeta att återförenas eller tar huvudstaden Peeta från henne. Var är hennes mamma och lillasyster? Och vilka andra från distrikt 12 har undkommit?

I de två första delarna av Hungerspelen vävde Suzanne Collins en otroligt tät intrig, nu kommer upplösningen. Hungerspelen har blivit en internationell försäljningssuccé världen över.

Sagt om Hungerspelen del 1 och 2:

"Kärleken, hemskheterna, Suzanne Collins berättartalang och en riktigt oväntad cliffhanger på bokens sista sida gör att tusentals läsare redan ivrigt väntar på sista delen i trilogin om Hungerspelen."
Lena Kersén, Västerbottens-kuriren

"A novel that generates nearly constant suspense and may also generate a fair amount of controversy. I couldn't stop reading."
Stephen King

"People often ask me for reading suggestions, and I'm always happy to share because books are exciting things to me. My latest excitement is this: The Hunger Games by Suzanne Collins. I was so obsessed with this book I had to take it with me out to dinner and hide it under the edge of the table so I wouldn't have to stop reading. The story kept me up for several nights in a row, because even after I was finished, I just lay in bed wide awake thinking about it. I've been recommending it to total strangers in Target. And now to everyone who reads my website. The Hunger Games is amazing." Stephenie Meyer
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Revolt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sammantaget bra bok
  -, 12 maj 2023

  Boken är inte lika bra som de två föregående i serien, men blir ändå läsvärd i och med att den är en del av en serie. Trots att jag tycker att det är för mycket sci-fi och action i en stor del av boken så rekommenderar jag absolut att läsa den om man har läst de två föregående böckerna.

 2. Jättebra och spännande bok

  Gustav 10 år:
  Jag gillar Hungerspelen böckerna. Det är mycket orättvisor och politik i böckerna.
  De är spännande och lite läskiga men inte så man inte klarar av dem. Kanske ska man vara lite äldre när man lyssnar på böckerna men jag tyckte historien var bra. Det är synd att jag lyssnat på alla böckerna nu.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Suzanne Collins