Drick! Vin, öl, sprit - hemma och på krogen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (113.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alf Tumble
Utgivningsdatum
2013-04-12
Förlag
Storyside
ISBN
9789170368516

Drick! Vin, öl, sprit - hemma och på krogen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2013-04-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionens bästa, ja kanske till och med landets. Jag avböjer artigt och försjunker i den heliga lektyren. Varför låta någon annan tala om vad som är gott i godispåsen? Naturligtvis har jag plöjt igenom listan flera gånger på nätet. Jag vet exakt vad jag vill ha."

Varför är Madeira godast till blodpudding? Vilket flygbolag har bästa vinlistan? Och vilken bärs gör sig egentligen bäst i garderoben?

I Drick! guidas du genom vinlistor, barstolar och ölkranar - nyfiket, avdramatiserat och bortom allt snobberi. Du möter vinet, ölen och spriten i sammanhang du känner igen: söndagsmiddagen, krogen, cocktailbaren, festen, smörgåsbordet, puben, resan och butiken. Drick! är en handbok av praktiskt snitt, skriven och tillägnad alla som helt enkelt vill dricka lite bättre. Drick! är en handbok av praktiskt snitt och med författarens egna beats och en gästläsande Lotta Lundgren, känd från bland annat SVT:s Historieätarna, dessutom en behaglig ljudupplevelse tillägnad alla som helt enkelt vill dricka lite bättre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alf Tumble