Främlingen. Del 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Outlander-böckerna (del 1)
Inläsare
Rebecka Hemse
Utgivningsdatum
2019-12-02
Förlag
Storyside
Översättare
Sven Christer Swahn
ISBN
9789170369551
Främlingen. Del 1 (ljudbok)

Främlingen. Del 1 Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-02

Styckköp

173

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det här är den första delen av Främlingen i Outlander-serien, om Claire Randall och hennes tidsresa 200 år bakåt i tiden. En ovanlig äventyrsberättelse fylld av blod, krig och svindlande kärlek!

Andra världskriget är över och Claire Randall och hennes make Frank reser till Skottland för att lära känna varandra igen efter krigsårens påtvingade separation. Vid en utflykt till häxringen Craigh na Dun utsätts Claire för uråldriga magiska krafter - som ett viljelöst offer dras hon in i en klyfta i stenformationerna. Tidsresan har börjat. Året är nu 1743 och Claire är en främling i en oförsonlig tid. Hon misstänks vara engelsk spion och tas till fånga av klanen MacKenzie. Hur ska Claire nu kunna ta sig tillbaka till sin make och sin egen tid?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Främlingen. Del 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Är man ett fan så är man
    - (Västerås), 17 mars 2022

    Jag har läst boken, och sen sett serien. Då tyckte jag den var lite långdragen, men nu, som ljudbok, blev den ännu bättre faktiskt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon