Glaskroppar : svart melankoli (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Svart Melankoli (del 1)
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2014-04-24
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Jais-Nielsen, Eva (form)
Dimensioner
220 x 140 x 30 mm
Vikt
666 g
SAB
Hc
ISBN
9789170376887
Vanliga sökord
Håkan Axlander-Sundquist Jerker Eriksson
Glaskroppar : svart melankoli (inbunden)

Glaskroppar : svart melankoli

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-04-24
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Glaskroppar : svart melankoli Kan levereras innan julafton
Av författarna till Kråkflickan, Hungerelden och Phytians anvisningar.

En självmordsvåg sköljer över Sverige. Runt om i landet tar unga människor livet av sig på de mest makabra sätt. Det de har gemensamt är ett djupt intresse för enmansbandet Hunger.
Hunger lever sitt liv någonstans i samhällets periferi. Tillbringar dagarna i sin nedgångna lägenhet med att skriva, ordna konserter och skapa sin märkliga och skoningslösa musik.
Tillförordnade kriminalkommissarien Jens Hurtig utreder de brutala, sorgliga och förbryllande självmorden. I de dödas ägo har man funnit gamla kassettband, hemmainspelade blandband från mitten av 80-talet, som alla visar sig ha tillhört en Aiman Chernikova. Vad har hon med de döda ungdomarna att göra?
Glaskroppar handlar om de mest extrema följderna av kreativt skapande, om vad höga ambitioner och drömmen om det stora genombrottet kan göra med människor. I musikerns, konstnärens och författarens arbete är gränsen mellan fantasi och verklighet tunn och skör.
Erik Axl Sund (Jerker Eriksson och Håkan Axlander Sundquist) debuterade med den kritikerrosade trilogin om Victoria Bergman som sålts till 35 länder. Efter Kråkflickan, Hungerelden och Pythians anvisningar kommer nu första boken i författarduons melankoli-trilogi.

"Det är lysande och jag är än en gång djupt imponerad av Håkan Axlander Sundquist och Jerker Eriksson. Det bästa av allt är att det kommer minst två böcker till i Melankoli-serien." Anders Wennberg, Gävle Dagblad
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Glaskroppar : svart melankoli
 2. +
 3. Glaskroppar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glaskroppar av Erik Axl Sund (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Glaskroppar : svart melankoli. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd!
  Tumlaren, 4 juli 2014

  Börjar lite segt och invecklat men blir till en bladvändare med härlig skruv på slutet! Jag blir fascinerad av hur författarna får till dessa vinklingar!

 2. Besvikelse
  Kicki, 16 juni 2014

  Jag fullkomligt slukade dessa 2 författares böcker förra gången, då de skrev under sina namn Eriksson & Axlander Sundquist, triologin om Victoria Bergman som var fantastiskt bra.
  Så jag köpte denna bok och såg fram emot att få läsa den men jag blev så besviken, jag var visserligen beredd på att den skulle vara en mörk historia, men jag tyckte att den var osammanhängande och inte ens det minsta spännande, enbart otroligt bitter och deprimerande. Ingen bok jag skulle rekommendera er att lä... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 24 maj 2014

  Jag tyckte väldigt mycket om dom tre böckerna i serien om Victoria Bergman, av författarna Jerker Eriksson och Håkan Axlander Sundqvist.

  Nu har jag läst "Glaskroppar", som är den första boken i en serie om Melankoli, skrivna av samma författare. Men numer kallar dom sig för Erik Axl Sund.

  Och jag tyckte lika bra om "Glaskroppar" som jag gjorde om dom tidigare böckerna.

  Boken är lite i liknande stil som dom tre tidigare böckerna. Men jag tyckte även att den påminde... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Axl Sund