Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hari (Harry) Majestic (del 1)
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2013-02-15
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Skarbrandt, Göran (form) / Harvard, Anna (form)
Dimensioner
234 x 160 x 28 mm
Vikt
660 g
SAB
Hc
ISBN
9789170376894

Operation Sandalwood : ett dödligt uppdrag för Mr Majestic

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-02-15
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hari Majestic är en föräldralös mångsysslare, talangfull fixare, och snillrik småbedragare i den indiska mångmiljonstaden Bangalores skummare kvarter. Han drömmer om en framtid som filmhjälte, men verkligheten för Hari, som för andra som fötts på itmetropolens skuggsida, handlar mest om att hitta försörjning från en dag till en annan.
Fast nu har tillvaron blivit mer än vanligt komplicerad. Hari jagas, av en anledning som han inte förstår, av en fitnesscoach som är specialist på uppdragsmord. Hans arbetsgivare i internetbranschen, fru Bulla i Lagos, hotar att förgöra honom med vodoo.
Och hans andlige rådgivare Pandit Pundit manar honom att förbättra sin karma med nykterism och vegetarisk kost.
Så händer något som ger Hari en ny chans. En svensk tjej, adopterad från Indien, har rest tillbaka för att göra Bollywoodkarriär men försvunnit spårlöst. Familjen vill nu ta Haris hjälp för att söka efter henne.
Dessvärre har Hari ingen aning om vad han har gett sig in på.
Med Operation Sandalwood inleder Zac O'Yeah en serie om privatdetektiven Hari "Harry" Majestic. Och för första gången skildrar han hemstaden Bangalore i romanform. Det är bisarrt, våldsamt, gripande - och mycket verkligt. Aldrig har en svensk deckare varit längre bort från Fjällbacka.

Boken släpptes den 20131313 kl 13.13 då Zac O'Yeahs indiska astrolog föreslagit det klockslaget för maximal gynnsamhet!
"en underbar bok. Jag läser den som en kärleksförklaring till en av världens mest mångfasetterade, inspirerande och mänskliga kulturer: den indiska." Ulrika Kärnborg, Aftonbladet

"underhållande, och ibland överraskande roligt." Paulina Helgesson, Svenska Dagbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Operation Sandalwood : ett dödligt uppdrag för Mr Majestic. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nä !

    En rörig och tramsig bok som jag ändå bestämde mig för att plöja igenom med förhoppning att den skulle bli bättre. Men nej, kändes som bortkastad tid

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Zac O'Yeah