Åldrandets gåta : metoderna som förlänger ditt liv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2013-11-18
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Jais-Nielsen, Eva (form) / Skarbrandt, Göran (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
187 g
SAB
Vs,618.97
ISBN
9789170377624
Åldrandets gåta : metoderna som förlänger ditt liv (pocket)

Åldrandets gåta : metoderna som förlänger ditt liv

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-11-18
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den första boken på svenska som beskriver korttidsfasta som metod för att må bättre och leva längre. Vetenskapen har länge sett en maxgräns för hur länge en människa kan leva runt 120 år. Men nu börjar forskningen komma i kapp våra fantasier. I Åldrandets gåta träffar Henrik Ennart världens främsta forskare specialiserade på åldrande. De kommer alla till samma slutsats: Vi och inte minst våra barn kommer att leva betydligt längre än vad som är vanligt i dag. Varför är det så? Förbättrad levnadsstandard spelar in men även vår livsstil. Råden från experterna skiljer sig åt: ät färre kalorier, stå upp när du arbetar, snabbfasta eller dra ner på kött och socker. Dessa val påverkar cellernas åldrande och när forskarna hittat vilka gener som styr livslängden och lärt sig hur man kontrollerar dem blir frågan till sist: Hur gamla vill vi bli?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Åldrandets gåta : metoderna som förlänger ditt liv
 2. +
 3. Din hälsa sitter i munnen : 101 frågor och svar om munhälsa och kopplingen mellan vetenskap, folksjukdomar och ett långt och friskt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din hälsa sitter i munnen : 101 frågor och svar... av Björn Klinge, Pamela Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Åldrandets gåta : metoderna som förlänger ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Krävs falköga?
  Per Larsson, 18 februari 2023

  Förlaget har tyvärr valt ett mycket litet teckensnitt så det blir närmast tortyr att läsa boken, som kan hjälpa en att få ett friskare och längre liv. Synd att göra så livsviktig information så svårtillgänglig.

  Per Larsson

 2. Läs denna bok!
  Lars Karlsson, 27 maj 2016

  Mycket bra och tänkvärd bok. Sammanställer världens forskning inom området på ett mycket tydligt och bra sätt. Mycket givande bok!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Henrik Ennart