Titta, lampa! (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
10
Utgivningsdatum
2015-10-07
Förlag
Max Ström
Illustratör/Fotograf
Jens Magnusson
Dimensioner
206 x 190 x 16 mm
Vikt
438 g
SAB
Hcf
ISBN
9789171263452

Titta, lampa!

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2015-10-07
139
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna unika och interaktiva pekbok ger en helt ny möjlighet att berätta en godnattsaga. I sju bilder visas miljöer där det finns olika typer av lampor - till exempel en cykellampa, en fyr, en kökslampa och en sänglampa. Med ett lätt tryck på den stora knappen tänds och släcks lampan. Boken saknar helt text - i stället kan den vuxna skapa en egen historia, kanske med det lyssnande barnet i centrum. Och eftersom boken består av enbart bilder behövs ingen ytterligare läslampa.

Boken vänder sig till barn i åldrarna 1-3 år.

LED-lampan är placerad inuti bokpärmen och lampan lyser genom ett stansat hål på varje sida. Lampan tänds och släcks genom att trycka på knappen. Om man inte släcker den manuellt så släcks den automatiskt efter 10 sekunder. Boken är självfallet säkerhetstestad och barnsäker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Titta, lampa!
 2. +
 3. I djungeln : rör- och känn-bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt I djungeln : rör- och känn-bok (kartonnage).

Köp båda 2 för 241 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Titta, lampa!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Önskar jag hittat tidigare
  Sofia N, 6 oktober 2021

  Önskar jag hittat den tidigare då mitt barn älskat lampor ett bra tag. Men bättre sent än aldrig, han älskar den nu iallafall. Att det inte finns text fungerar fint då det går att hitta på en egen historia om bilderna.

 2. Bok till barnbarnet
  Eben, 21 december 2015

  Vårt barnbarn som är 14 månader har svårt för att ge mig förslag till betyg men vi tror att han gillar den

 3. Genial uppfinning!
  Margaretha, 12 december 2015

  Boken innehåller en lampa som man tänder och släcker med en stor knapp. Perfekt för mitt ettåriga barnbarn. Helt underbar faktiskt! Och om man glömmer lampan på så slocknar den av sig själv efter en stund. Det finns ingen text tryckt i boken så man kan hitta på berättelsen själv. Verkligen roligt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jens Magnusson

 • Fler svenska barnvisor

  Martin Östergren, Jens Magnusson

  Äntligen är den här - uppföljaren till succén Svenska barnvisor. Den svenska barnviseskatten är en rik källa till glädje. Men även om man minns en visa är det inte alltid man kommer ihåg hela texten - och hur var det nu melodin gick? Lösningen fin...

 • Välfärd att hyra -:13 röster om äldreboomen och hyresrättens möjligheter

  Åsa Moberg, Jens Magnusson, Amelia Adamo, Lars Johansson

  Bostadsbristen är ett stort problem i hälften av Sveriges kommuner. Inte minst saknas attraktiva boendealternativ för äldre. Samtidigt står vårt samhälle inför en rad välfärdsutmaningar de närmaste 20 åren, där andelen äldre av befolkningen blir a...