Rebelltjejers handbok : En guide till att tro på sig själv när kroppen förändras, huvudet snurrar och världen är ... krånglig (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2023-08-11
Förlag
Max Ström
Översättare
Hillevi Jonsson, Agnes Simonsen
Originaltitel
Growing up Powerful
Illustratör/Fotograf
Caribay Marquina
Dimensioner
250 x 180 x 28 mm
Vikt
846 g
ISBN
9789171266125

Rebelltjejers handbok : En guide till att tro på sig själv när kroppen förändras, huvudet snurrar och världen är ... krånglig

Häftad,  Svenska, 2023-08-11
271
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att växa upp idag är härligt och överväldigande på samma gång. Du ställs inför massor av spännande saker, som att lära känna nya vänner, upptäcka vilka dina superkrafter är och att hitta din egen röst. Samtidigt finns det en del som inte är så enkelt: kroppen förändras, skolan är stressig och det är lätt för vem som helst att drabbas av social ångest. Det är oerhört förvirrande - men det är här Rebelltjejers handbok kommer in. Den ger dig koll på allt som tjejer behöver veta och ger dig verktygen du behöver för att bli ditt mest självsäkra jag.

Böckerna "Godnattsagor för rebelltjejer" har sålts i många miljoner exemplar och översatts till 46 språk. Författaren och journalisten Nona Willis Aronowitz har skrivit den perfekta handboken för alla tjejer. En bok med stort hjärta att ta med sig när du hittar din egen väg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rebelltjejers handbok : En guide till att tro på sig själv när kroppen förändras, huvudet snurrar och världen är ... krånglig
  2. +
  3. Boken för dig som är kille : en guide till puberteten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken för dig som är kille : en guide till pube... av Nina Brochmann, Ellen Støkken Dahl (inbunden).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nona Willis Aronowitz