Alla dagar nära (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2007-11-01
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
180 x 107 x 25 mm
Vikt
260 g
ISBN
9789171959492

Alla dagar nära

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2007-11-01
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Våra böner är kanske klumpiga. Våra försök är tafatta. Men eftersom kraften finns hos den som lyssnar till dem och inte hos dem som ber, gör bönen faktiskt skillnad. I varje bekymmer, varje glädjeämne, varje sorg och varje utmaning vill Gud vara nära dig och dela allt med dig. Och han vill ge dig av sin nåd.

Guds nåd går som en röd tråd genom alla de 365 texterna i denna lätttillgängliga bok. Författaren Max Lucado delar för varje dag med sig av ett kort bibelord tillsammans med några tankar som kan ge dig styrka och inspiration. Alla dagar nära är en bok som gör det möjligt för precis vem som helst att finna tid för daglig andakt, ett dagligt tillfälle att stanna upp och tänka till - varför är jag här? Och utifrån det - vad är viktigt nu?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla dagar nära
 2. +
 3. Gud är med dig varje dag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gud är med dig varje dag av Max Lucado (inbunden).

Köp båda 2 för 337 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alla dagar nära. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa andaktsboken
  Mona Linderberg, 19 september 2023

  Absolut bästa andaktsboken jag någonsin läst. Enkla korta texter som går rakt in i hjärtat och faktiskt förgyller min dag.

 2. Fantastisk bok
  Marianne, 24 maj 2016

  Har boken själv sedan flera år och har nu köpt den till några vänner. Tänkvärda ord som kan läsas dagligen det datum det är tänkt eller att läsa flera sidor på en gång. Max Lucado är fantastisk duktig författare, pastor där jag rekommenderar denna bok men även annat som Max skrivit.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Max Lucado