Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2015-01-07
Förlag
Gothia Fortbildning
Dimensioner
211 x 148 x 11 mm
Vikt
298 g
SAB
Eab
ISBN
9789172059764
Digitala arbetssätt i klassrummet : att våga ta språnget (häftad)

Digitala arbetssätt i klassrummet : att våga ta språnget

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-01-07
356
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Digitala arbetssätt i klassrummet är en praktisk och konkret handbok för dig som vill börja arbeta mer aktivt och genomtänkt med digitala verktyg. Boken kräver inga förkunskaper och är användbar oavsett standard på skolans utrustning.

Författaren Sara Bruun beskriver lättsamt och informativt sina egna erfarenheter på resan från nybörjare till "datanörd". Hon ger många exempel på digitala projekt, från enkla grammatikövningar till filmklipp och online-samarbeten med skolor i andra länder. Boken tar även upp det flippade klassrummet och de utökade möjligheter till bedömning och uppföljning som digitala verktyg ger. Ett särskilt kapitel i boken handlar om modet att börja arbeta med digitala verktyg.

Boken Digitala arbetssätt i klassrummet - att våga ta språnget har en tydlig koppling till LGR 11 och skolans ämnes- och kursplaner. Den är skriven för dig som är lärare eller skolledare och som vill utveckla arbetet med digitala verktyg.

Om författaren
Sara Bruun är lärare i engelska och tyska i åk 6-9 på Furutorpsskolan i Hässleholms kommun och har på kort tid byggt upp en bred kunskap kring digitala arbetssätt som hon även föreläser om. Hon nominerades till Guldäpplet 2014.

Sagt om boken
"Vill du komma igång och jobba mer med digitala verktyg? Har du inte riktigt vågat börja jobba men känner en lust? Vill du få inspiration och konkreta tips på verktyg att använda? Då ska du läsa Sara Bruuns bok "Digitala arbetssätt i klassrummet". [...] Att läsa "Digitala arbetsätt..." var en riktig kick för mig. Massor av tips som jag kan testa direkt i klassrummet."
Annikas IKT-blogg (annikasikt.blogspot.se), 26 januari 2015
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Digitala arbetssätt i klassrummet : att våga ta språnget
 2. +
 3. Digitalisering som lyfter skolan : teori möter praktik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalisering som lyfter skolan : teori möter ... av Håkan Fleischer, Helena Kvarnsell (häftad).

Köp båda 2 för 732 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Digitala arbetssätt i klassrummet : att våga ta språnget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra digital introduktion
  Tiina, 31 mars 2016

  Författaren tar oss med på sin väg in i den digitala
  världen, som blir en del av hennes undervisning.
  Hon berättar öppet och ger både novisa som erfarna

  edskap och tips. En bra bok att ha med sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Bruun

 • Digitala arbetssätt i klassrummet

  Sara Bruun

  Digitala arbetssätt i klassrummet är en praktisk och konkret handbok för dig som vill börja arbeta mer aktivt och genomtänkt med digitala verktyg. Boken kräver inga förkunskaper och är användbar oavsett standard på skolans utrustning. Författaren ...