Väck läslusten i skolan! (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2022-07-19
Upplaga
1
Förlag
En bok för alla
Dimensioner
190 x 137 x 11 mm
Vikt
258 g
SAB
Eabg.03
ISBN
9789172218963
Väck läslusten i skolan! (häftad)

Väck läslusten i skolan!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-07-19
189
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Väck läslusten i skolan! är en bok för dig som jobbar med barn och unga. Här delar Anne-Marie Körling med sig av sina tankar om läsningen, lärarrollen och litteraturen. Hon fördjupar sig i kraften som finns i högläsning, varje unges inneboende önskan om att lyckas och den glädje som finns i att få leda elever in i läslusten. Ett helt kapitel ägnas åt konkreta tips på hur du kan jobba med att väcka läslusten i just din skola. Och svar på frågan om hur läsning kan bidra till en av vår tids största skolfrågor den om ordning och reda finns också med.

Anne-Marie Körling är legitimerad lärare och har tidigare varit Sveriges nationella läsambassadör. Hon har haft expertuppdrag för bla Skolverket och SPSM och har mottagit Svenska Akademiens svensklärarpris.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Väck läslusten i skolan!
  2. +
  3. Från stavfel till stavrätt : genom bokstäver, ord och litteratur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från stavfel till stavrätt : genom bokstäver, o... av Ann-Marie Körling (häftad).

Köp båda 2 för 574 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Väck läslusten i skolan!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bok som förändrar
    Sabina Norblad, 2 februari 2023

    Underbar bok av en klok och kunnig pedagog. Jag har fått många tips och mycket inspiration och ser redan en förändring i mina elevers syn på böcker och läsning. Jag är mycket tacksam över det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne-Marie Körling