Kan du ingenting Pettson? (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Pettson och Findus
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
20
Utgivningsdatum
2019-08-20
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Sven Nordqvist
Dimensioner
257 x 215 x 9 mm
Vikt
321 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172261846
Kan du ingenting Pettson? (kartonnage)

Kan du ingenting Pettson?

(15 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-08-20
119
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Findus utmanar Pettson i olika fysiska svårigheter som att stå upp och ner och klättra i träd. Pettson gör så gott han kan med tokiga resultat som lockar till skratt. Till slut gör han det han kan bäst ...

Findus utmanar Pettson i olika fysiska svårigheter som att stå upp och ner och klättra i träd. Pettson gör så gott han kan med tokiga resultat som lockar till skratt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kan du ingenting Pettson?
 2. +
 3. Känner du Pettson och Findus?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känner du Pettson och Findus? av Sven Nordqvist (kartonnage).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kan du ingenting Pettson?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel, men gullig, Pettson & Findus bok
  Morpheus, 9 juli 2021

  Kan Du Ingenting Pettson? är en lite mindre och lättare bok med Pettson & Findus. Handlingen är en som nog många föräldrar känner igen sig i, då Findus i barnets roll gör olika saker som att springa snabbt eller klättrar högt upp i ett träd medan de frågar sin vuxna person om de också kan göra det. Och Pettson försöker, men kan så klart inte hålla kattens tempo. Men i slutet får man veta att det finns en del som Pettson kan riktigt bra, han med.

  Det är, som sagt, en enkel handling s... Läs hela recensionen

 2. Äntligen en Pettson som vi kan njuta av!
  -, 4 oktober 2020

  Jag blev så otroligt glad när jag upptäckte att den här Pettson-boken har mycket, mycket mindre text än de övriga.

  Den passar inte bara för småbarn utan även för de barn som har språkliga hinder som t ex språkstörning eller för de nyanlända med annat modersmål eller för dem som just lärt sig läsa själva!

  Sonen har både autism och språkstörning och njöt i stora drag av att äntligen få höra en Pettson-saga som han klarade av att hänga med i.

  Jag hoppas det kommer fler Pettson-böcker i liknande format.

 3. Inte imponerad
  Gubben på torpet, 19 januari 2020

  Som vanligt när det gäller Pettson-böckerna så är de fantastiskt illustrerade. Det som ger boken så lågt betyg är texten i boken. En eller två meningar per sida är det enda som finns. Söker man en klassisk bok om Pettson och Findus kommer man bli besviken på denna och gör därför rätt i att inte köpa den. Är det en typ av pekbok i gubben Pettsons värld man söker kan denna säkert fungera till det ändamålet.

 4. Pettson för yngre barn

  I "Kan du ingenting, Pettson?" utmanar Findus Pettson på massor av krångliga rörelser. Men Pettson som blivit gammal och stel är hela tiden sämre än Findus.
  Men när det kommer till att packa picknickkorg, ro båten ut till ön och duka upp en mysig picknick. Då är Pettson en riktig hejare. En mysig bok för de yngsta som verkligen fångar Pettson och Findus fina relation. Som vanligt full av Nordqvists egna fantastiska illustrationer.
  En rolig detalj med denna bok är att jag tänker att ... Läs hela recensionen

 5. Pettson för småttingar
  Louise, 10 oktober 2019

  Om man läst Pettson själv som liten så kommer man känna igen sig. Dock är boken för mindre barn vilket här innebär mindre antal ord per sida och något enklare språk. För oss med en tvååring så passar den jättebra, men missar man den detaljen kanske man kan bli besviken?

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Sven Nordqvist