Kärlek : en handbok (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2012-07-13
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
177 x 110 x 14 mm
Vikt
140 g
SAB
Dodf
ISBN
9789172322639

Kärlek : en handbok

(12 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2012-07-13
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vi lever i en kärlekstörstande tid då många singlar inte har någon att älska och vara nära och många par inte lyckas nå fram till en djup kontakt, varken fysiskt eller känslomässigt. Många undrar om de har valt rätt eller överhuvudtaget är kapabla att leva i ett förhållande. Men det finns ingen perfekt partner, och det handlar inte om att hitta en sådan. Istället handlar det om att bli den perfekta partnern, det vill säga att lära sig mer om vad en relation behöver för att fungera och vad man själv kan göra för att påverka sin situation.I Kärlek - en handbok får du redskapen du behöver för att förändra, förbättra och fördjupa ert förhållande! Läs om hur närhet binder er samman och därför behöver ha en plats i er vardag. Hur ni kan hantera konflikter konstruktivt. Hur ni kan skiljas på ett bra sätt och gå vidare utan bitterhet. Och hur beroende och missbruk påverkar er relation. Bokens kapitel: Ge plats åt kärleken Skapa kontakt och närvaro Lust och olust Att tycka och vilja olika Beroende sätter kärleken ur spel Kan vi lära oss att älska? Tack och förlåt Väx tillsammans
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlek : en handbok
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Kärlek : en handbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Handledning i parförhållande
  Marie, 21 september 2016

  Detta är en lättläst bok om relationer. Många bra tips och lärdomar. Man får en "aha" upplevelse och självkännedom. Bra bok att ge bort i bröllopspresent.

 2. Läsvärd!
  Tess, 29 april 2015

  Underbar bok med många nyttiga "sanningar" som går rätt in i hjärtat. Både smärtsamt och härligt gällande relationer, roller och tankar utan att bli för djup och tung. Rekommenderas!!

 3. Tyvärr hann jag inte läsa ut denna bok innan min...
  mikael andersson, 12 augusti 2013

  Tyvärr hann jag inte läsa ut denna bok innan min relation kraschade. Fantastisk bok där författaren verkligen fokuserar på att våra upplevelser i barndomen påverkar hur vi hanterar en relation i vuxna dagar. Kan djupt rekommendera denna bok, ska ni köpa en relationsbok, köp denna.

 4. Fantastisk!
  Lollo, 20 september 2012

  Jag har läst ganska många relationsböcker, men det här är den bästa. Den borde finnas i alla hem, antingen man har problem i relationen eller inte. Författaren, som själv är parterapeut förklarar de olika anknytningstyperna samtidigt som hon ger handfasta tips på hur man ska förbättra sin relation. Det kan vara allt från hur man löser konflikter utan att tala " vargspråk" till att tänka på hur man hälsar på varandra när man möter sin partner eller hur länge man ska krama varandra för att oxyt... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner