Västerlandets filosofi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
591
Utgivningsdatum
2009-02-26
Förlag
Bokförlaget Thales
Översättare
Jim Jakobsson
Dimensioner
197 x 145 x 42 mm
Vikt
866 g
SAB
Dd
ISBN
9789172350700
Västerlandets filosofi (inbunden)

Västerlandets filosofi

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden, Svenska, 2009-02-26
284
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Bokförlaget Thales) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Västerlandets filosofi
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 363 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Västerlandets filosofi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kurslitteratur
  Alma, 23 november 2020

  Har den som kurslitteratur i en kurs om hur filosofi och teologi hänger ihop, mycket bra bok. Går att förstå även för en som inte är så filosofiskt lagd.

 2. Västerlandets filosofi
  lowry, 22 april 2018

  En utmärkt bok om filosofins historia, jag har läst en hel del sådana böcker, som ger dig inte bara en överblick över filosofins historia utan den får dig också att tänka till!

 3. För filosofer
  Theres, 7 januari 2018

  Om du som jag har svårt för filosofer och deras skruvade tankar är denna bok lika bra att hålla sig borta från. Fanns några bitar som var intressanta dock, men över lag fruktansvärt krånglig att ta till sig.

 4. En riktigt bra översikt
  Mr Filosofi, 9 oktober 2014

  Den här boken är en kvalificerad översikt över den västerländska filosofins historia. Det är den bästa som för tillfället finns på svenska. Den har god vetenskaplig grund och i vissa delar är den tematisk. Författaren är en högt uppskattad brittisk professor i filosofi. Ska man bara läsa en bok i filosofins historia på svenska så är det den här. Den är mindre i formatet än Nordins lärobok, men i sin koncentrerade form är den bättre. Översättningen är gjord av en svensk forskare i filosofi och är utmärkt. Läs den här boken och blir kunnigare!

 5. Jag har bara börjat på boken. Den är kurslitteratur i...
  Ingrid Ekberg, 10 januari 2014

  Jag har bara börjat på boken. Den är kurslitteratur i Universitetets 30 poängskurs i filosofi. Det lilla jag läst lockar till mer läsning.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anthony Kenny