Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2020-12-16
Upplaga
2
Förlag
Komlitt
Illustratör/Fotograf
Maria Forslund
SAB
Ohf
ISBN
9789172512412
Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC (inbunden)

Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC

Inbunden Svenska, 2020-12-16
400
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Får du ofta höra att det inte finns tid att dokumentera, att det tar tid från det riktiga arbetet med brukare? Då kan du vara säker på att det finns förbättringsområden när det handlar om social dokumentation!

IBIC är framtaget av Socialstyrelsen och är ett gemensamt arbetssätt och språk. Kunskap och tillämpning av social dokumentation enligt IBIC får omedelbara, positiva effekter för både brukare och verksamheter. Det är dessutom ett lagstadgat krav att dokumentera utifrån ett rättssäkerhetsperspektiv. När kunskap om och förståelse finns för vad det innebär och vilken funktion det fyller, ökar intresset och motivationen att dokumentera.

Andra upplagan har kortfattat reviderats då IBIC sedan 2020 inkluderar dokumentation av ärenden gällande barn och ungdomar som behöver stöd i sin livsföring enligt LSS eller socialtjänstlagen.

Sagt om boken:
"Sofia Gustavsson har utbildat, väglett och coachat omsorgspersonal, sina kollegor på biståndsenheten och enhetschefer vid implementeringen av IBIC på arbetsplatsen. Sofia förmedlade sin gedigna kunskap på ett pedagogiskt, tydligt och inspirerande sätt vilket underlättade införandet av IBIC och medförde att kollegorna lättare kunde ta till sig den teoretiska kunskapen och omvandla till ett verktyg att använda i utredningsarbetet".
Agneta Midsäter, Enhetschef Biståndsenheten, Partille Kommun och Anna Boman Gottfridsson, SAS, Partille kommun
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC
  2. +
  3. Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC, Arbetsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt... av Sofia Gustavsson (häftad).

Köp båda 2 för 649 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »