Bläckhjärta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bläck-trilogin (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
586
Utgivningsdatum
2004-09-01
Upplaga
1
Förlag
Opal
Översättare
Gunilla Borén
Originalspråk
Tyska
Originaltitel
Tintenherz
Illustratör/Fotograf
Cornelia Funke
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 160 x 42 mm
Vikt
840 g
SAB
Hcg
ISBN
9789172990715
Bläckhjärta (inbunden)

Bläckhjärta

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2004-09-01
165
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En stormig natt dyker en objuden gäst upp hos Meggie och hennes pappa Mo. Han varnar Meggies pappa för en man som heter Capricorn. Nästa morgon reser Mo i all hast med Meggie till hennes faster Elinor.
Elinor äger det mest dyrbara bibliotek som Meggie någonsin sett. Där gömmer Mo boken om vilket allt handlar. En bok som Mo för många år sedan läste för sista gången och som nu står i centrum för ett osannolikt magiskt och kvävande äventyr - ett äventyr vars hemlighet Meggie inte bara löser utan också med stor fara själv deltar i.

Boken "Bläckhjärta" har med stor framgång givits ut bland annat i Tyskland, Storbritannien, USA, Australien och Kanada och har toppat och legat högt på försäljningslistor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bläckhjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Ulvarsdotter, 12 maj 2011

    Detta var en bok jag tyckte var spännande. Dock lite svår att komma in i. Det är en riktig fanasy som kan läsas av både äldre och yngre. Jag tycker nog ändå att språket riktar sig till lute yngre. Denna triologin läste jag ut ganska snabbt och hade ibland svårt för att lägga ifrån mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cornelia Funke

Övrig information

En stormig natt dyker en objuden gäst upp hos Meggie och hennes pappa Mo. Han varnar Mo för en man som heter Capricorn. morgonen därpå reser Mo och meggie i all hast till hennes faster Elinor. Elinor äger det mest dyrbara bibliotek Meggie någonsin sett. Där gömmer Mo boken om vilken allt handlar. En bok som Mo för många år sedan läste för sista gången och som nu står i centrum för ett osannolikt magiskt äventyr.