Fjäderns magi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Drakryttaren (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
405
Utgivningsdatum
2017-10-03
Förlag
Opal
Översättare
Carina Gabrielsson Edling
Originaltitel
Drachenreiter - Die Feder eines Greifs
Medarbetare
Breathing Books (form)
Illustratör/Fotograf
Cornelia Funke
Dimensioner
215 x 154 x 33 mm
Vikt
769 g
SAB
Hcg
ISBN
9789172999091

Fjäderns magi

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-10-03

Slutsåld

I en avlägsen trakt i Norge bor Ben med sin nya familj. Där ger de fristad åt ett antal magiska djur. De får höra talas om en pegas, troligen den sista av sin sort. Men pegasens tre ägg kommer förmodligen inte att kunna kläckas. För att inte pegaserna ska försvinna för alltid ger sig Ben och Barnabas ut på en räddningsexpedition, tillsammans med Bens drake Lung. De behöver en fjäder från en grip för att försöka få pegasäggen att utvecklas. Men gripar tycker inte om pegaser, och griparnas värsta fiender är drakar.
Ett nytt fantastiskt äventyr med Ben och hans silverdrake Lung. Fristående uppföljare till Drakryttaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjäderns magi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äventyr med Ben, drakryttare 2.0
    Anyah Maria Fredriksson (Norrköping), 19 juni 2019

    Den nu 14-årige Ben bor med sina adoptivföräldrar, Barnabas och Vita, liksom hans adoptivsyster Guinever på en hemlig plats i Norge. Familjen har där, så att säga, ett räddningscenter för de fantastiska varelserna i denna värld. Deras uppgift är att utforska och skydda dessa varelser. Några insiders stöder ägarna i sitt ibland mycket svåra arbete. Ett telefonsamtal från Vita och Guineva från Grekland skrämer Ben och Barnabas. Pegasus-paret, en art som ansågs utdöd, har hamnat i hopplösa svåri... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cornelia Funke