Räven (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harry Bosch (del 12)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Larsson
ISBN
9789173135368

Räven Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2010-10-21

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
mp3-fil

1993 försvann den unga Marie Gesto oförklarligt efter att ha varit och ute handlat i ett av Hollywoods varuhus. Då man fruktade det värsta flyttades ärendet över från enheten för försvunna personer till mordroteln, där Harry Bosch tilldelades fallet. Men den 22-åriga kvinnan kom aldrig tillrätta, vare sig död eller levande, och det blev ett av Harry Bosch olösta fall.

13 år senare arbetar Bosch på avdelningen för ouppklarade fall då han får ett samtal från distriktsåklagaren. En man som anklagas för två bestialiska mord är beredd att träda fram och erkänna ytterligare ett flertal mord i ett försök att slippa dödsstraff. Ett av offren på hans "dödslista" är Marie Gesto.

Harry Bosch tar sig åter an fallet för att säkerställa att mannen som erkänt, Reynard Waits, inte ljuger för att rädda sitt skinn. I sökandet efter sanningen kommer Bosch allt närmare den person han letade efter för 13 år sedan. Men allt är inte som det verkar: Reynard Waits är en figur i ett rävspel som Bosch tvingas använda både insikt och list för att klarlägga. Hela hans polisidentitet får sig en rejäl törn när han inser att han och kollegan missat viktiga ledtrådar som kunnat förhindra flera mord.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Räven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Räven
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 22 februari 2024

    Den här boken var verkligen bra och spännande och underhållande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly