Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Livsgnistor för barn
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2004-10-01
Upplaga
1
Förlag
KM-Förlaget & Bornelings
Översättare
Sara Borneling
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Respect
Medarbetare
O'Neal, Ted (medf.)
Illustratör/Fotograf
R W Alley
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
205 x 205 x 5 mm
Vikt
100 g
SAB
Oaa,u
ISBN
9789173170413

Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2004-10-01
75
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Barndomen är rätt tid för att lära sig goda egenskaper, eller mer precis, att fånga dem. Respekt är en egenskap som verkligen behövs i en värld som blir mer och mer mångfaldig, överbefolkad och där vi är beroende av varandra. Vad är egentligen respekt? Det är en egenskap man har när man beter sig på ett bra sätt, säger författarna. Det är när man bryr sig om andra, sig själv och vår värld. När vi är respektfulla försöker vi behandla människor och världen med kärlek och vänlighet. Låt den här boken få förmedla att vår värld, och alla i världen, förtjänar att få respekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om
 2. +
 3. Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glad att vara jag : en bok för barn om självför... av Christine A Adams (häftad).

Köp båda 2 för 150 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Livskunskap för barn!
  Anette Brånsgård, 1 mars 2022

  Alla böcker i serien "Livsgnistan" är underbart fina verktyg för barn/ungdom tillsammans med vuxna, att hitta sitt bästa jag, med förståelse, samverkan och balans för bästa möjliga harmoni i enlighet med vår värdegrund.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Ruhestand, der glücklich macht

  Ted O'Neal

  Bisher gab es nur: Arbeit, Überstunden, einen durchgetakteten Tag mit wenig Zeit. Und dann ist auf einmal alles anders. Du bist im Ruhestand mit sehr viel Freizeit und null Terminen. Aber der Tag ist auf einmal so lang ... Viele rutschen in ihrer ...

Övrig information

Barndomen är rätt tid för att lära sig goda egenskaper, eller mer precis, att fånga dem. Respekt är en egenskap som verkligen behövs i en värld som blir mer och mer mångfaldig, överbefolkad och där vi är beroende av varandra.

Vad är egentligen respekt? Det är en egenskap man har när man beter sig på ett bra sätt, säger författarna. Det är när man bryr sig om andra, sig själv och vår värld. När vi är respektfulla försöker vi behandla människor och världen med kärlek och vänlighet.

Låt den här boken få förmedla att vår värld, och alla i världen, förtjänar att få respekt.