En gul knapp sa att du slapp! (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2019-04-26
Upplaga
1
Förlag
Bornelings Förlag
Illustratör/Fotograf
Tina Järdhult
Dimensioner
145 x 186 x 18 mm
Vikt
385 g
SAB
G
ISBN
9789173172653
En gul knapp sa att du slapp! (inbunden)

En gul knapp sa att du slapp!

Inbunden Svenska, 2019-04-26
190
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Minns du ramsorna vi hade som barn? Ole dole doff, kinke lane koff eller En gul knapp sa att du slapp? Att slippa bli vald var en skön känsla. Denna gång var det inte jag som skulle ligga på topp. Inte jag som skulle jaga och hitta mina kompisar när vi lekte. Axlarna ramlade ner och alla krav bara släppte. Att få släppa allt och bara vara är en skön känsla även som vuxen. Försök att ta alla chanser att lugna ner tempot och hitta frid och ro under livets alla små pauser. Att för en stund leva kravlöst kan upplevas som rena himlastunder. En gul knapp sa att du slapp!

En gul knapp sa att du slapp! är med sina tänkvärda och personliga texter och fantastiskt charmiga och träffsäkra illustrationer tänkt att vara till glädje och inspiration för den stressade nutidsmänniskan.

Ewa Rosendahl är inspiratör, kreatör och folkbildare samt grundare av företaget Kreatewa som erbjuder livsnära föredrag över hela landet. Ewa har tidigare gett ut böckerna Den smala vägen (2014) och Behöver du en pausknapp? (2017).

Tina Järdhult är en väletablerad illustratör vars populära akvarellmotiv pryder kalendrar, kort och presentartiklar. Tina är mest känd för sina naivistiska halslösa änglar som ofta illustrerar tänkvärda citat. Tina har tidigare illustrerat boken Behöver du en pausknapp? (2017).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En gul knapp sa att du slapp!
  2. +
  3. Livets knapp - mot nya mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livets knapp - mot nya mål av Ewa Rosendahl, Tina Järdhult (inbunden).

Köp båda 2 för 389 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ewa Rosendahl