Bilden av ingenjören (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2013-04-17
Upplaga
1
Förlag
Carlsson
Medarbetare
Jerregård, Helena (förf.) / Johansson, Christer (förf.) / Mikes-Lindbäck, Mirka (förf.) / Orre, Inger (förf.) / Strannegård, Lars (förf.) / Eriksson, Yvonne (red.) / Asztalos Morell, Ildiko (red.) / Kylhammar, Stina (form)
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
616 g
SAB
P
ISBN
9789173315807
Bilden av ingenjören (inbunden)

Bilden av ingenjören

Inbunden Svenska, 2013-04-17
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det har blivit närmast kliché att påpeka att vi idag på ett självklart sätt anväder oss av alltmer sofistikerad teknik allt ifrån bilar och trafiksystem till surfplattor och datasystem. Den moderna tekniken genomsyrar allt fler människors vardag på ett sätt som aldrig tidigare skett.

Samtidigt sjunker intresset för ingenjörsyrken, och teknikutbildningarna har svårt att fylla sina platser. Kanske beror detta delvis på ingenjörens ganska undanskymda tillvaro vi ser produkterna, men inte personen bakom. Ingenjörsyrket är det få som har någon vidare uppfattning om.

Det är svårt att bli något man inte kan se framför sig. Så vem är ingenjören? Den här boken förtydligar bilden av ingenjören och belyser yrkets fascinerande möjligheter. Skribenterna, som är forskare inom både humaniora, samhällsvetenskap och tekniska utbildningar, bidrar med en rad olika perspektiv, både inifrån och utanför yrket.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bilden av ingenjören
  2. +
  3. Det långa 1990-talet : när Sverige förändrades

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det långa 1990-talet : när Sverige förändrades av Kristina Abiala, Eva Blomberg, Lars Ekdahl, Rasmus Fleischer, Yvonne Hirdman (häftad).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »